''MIJN OPA ZEGT VIEZE DINGEN'' 😔 - Bo's Life Advice

''MIJN OPA ZEGT VIEZE DINGEN'' 😔 – Bo's Life AdviceHey, vandaag is het weer tijd voor Bo’s Life Advice. In deze serie help ik mijn kijkers met hun problemen en probeer ik zo goed mogelijk advies te geven! Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal! Download de Clue app hier gratis:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER:

Ik ben geen psycholoog, huisarts, deskundige of professioneel op de gebieden waar ik advies over geef. Ik geef mijn kijkers simpel advies en vertel ze wat ik zou doen in hun situatie. Ga voor professionele hulp altijd naar een huisarts of vertrouwenspersoon.

Advies nodig? Mail naar: [email protected]

Deze video bevat een samenwerking met Clue.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koop hier Bokado merchandise:

SOCIAL MEDIA:

Snapchat: Bokado
TikTok: Bokadoooo

Mijn SIMS kanaal:

OVER MIJ:

Hey! Mijn naam is Bo en ik woon in Nederland! Op dit kanaal maak ik 3 keer per week video’s over alles wat ik leuk vind. Dus ben jij geïnteresseerd in meer video’s van mij, vergeet dan zeker niet te abonneren!

Hopelijk vond je deze video leuk en als je het leuk vond, vergeet dan geen duimpje omhoog te doen en te abonneren!

(Business) Contact: contact [at] bokado [dot] co

xx Bokado

#TeamBokado

oké mijn vorige boos blijft vaak volgens mij ook al gebed herrie had maar vandaag is het wel extreem zit voor haar pluk hield dit fijn voor iedereen en leuk je weer kijkt naar mijn kanaal boog euro ik ben natuurlijk wel en vandaag is het weer tijd voor een nieuwe boos later thuis en in deze serie geef ik jullie natuurlijk advies over natuurlijk allerlei soorten dingen school vriendschappen relaties ik geef jullie natuurlijk al het advies vanuit mijn eigen ervaringen en hoe ik zal mijn situatie zo omgaan als ik in juli situatie zat dus ik wil jullie er weer zin in hebben en als je dat hebt doel was even een duimpje omhoog en ga je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal dat hij voor op de rode abonneren knop hier beneden en dan mis je nooit meer aan boos live video en ik weet dat jullie nog veel mijn andere video's en die moet je er mee doet ik ga even een beeldjes er bij vakken was jonger tussen denkt van hey paul iets meegemaakt of twijfelaars over ik heb je advies nodig stuur wil zich even een mailtje dit is het emailadres oké dan ga ik naar het eerst een mailtje van vandaag gebo ik ben 12 jaar dus ik ga in schooljaar 2019 slash 20 naar het eerste van de middelbare school ik ken op die school niemand dus mijn vraag is heb je tips om snel nieuwe vrienden te maken alvast bedankt dit soort mailtjes heb ik nu al vaker gekregen nu natuurlijk zoveel kansen is een heel veel mensen van groep 8 naar de middelbare school gaan ja het is natuurlijk altijd spannend en vooral als je niemand kent of ja kom mij niet in de klas die je kent zelf wat ik in deze situatie echt mega veel geluk want ik kom dus in de eerste dunnere waren school mijn beste vriend in de klas en nog een andere klasgenoot je dus ik kende sowieso al twee mensen en in ervan was dus echt al acht jaar lang m'n beste vriend dus ik kan echt al het geluk van de wereld ermee hadden ook precies dezelfde citoscore uitslag is zo echt bizar maar goed dat is natuurlijk een makkelijk begin voor mij en ik ben ook niet echt zenuwachtig geweest voor de middelbare school en ik denk dat het ook wel een beetje daarom is omdat ik natuurlijk al je mond kende maar ik kan heel goed begrijpen dat het spannend is en nog een keer van school verwisseld en toen kende ik dus ook niemand waarbij in de klas kwam dus ik heb wel meegemaakt dat ik in een klas terecht kwam waar ik niemand kende ja in mijn ervaring is het eigenlijk al zo geweest dat binnen een week ben je wel gewend en toen ik naar de eerste ging echt na een week wat ik eigenlijk al gewend aan de middelbare school en na twee weken naar de rol vriendschap ontstaan en komt iedereen top vinden met elkaar en was alles eigenlijk al goed in de denk dat bijna iedereen die bijhouden klas komt ook alleen is en niemand kent dus de voor iedereen spannend en toen ik naar eerst ging waren natuurlijk ook heel veel kinderen die alleen waren maar weet je hoeft er zo met al deze zijn trek je toch al snel met elkaar op het gaat super snel en wat je natuurlijk ook op doen in de tijd van de social media volgen nieuwe klasgenootjes gewoon instagram voeg ze toe op snapchat en voorbeeld 4 inch scherm kan je al een beetje praten over de nieuwe rooster over hoe je liet eerste dag vonden nou misschien ontstaat er dan wel vriendschappen heb je in geval online een beetje gepraat het op net iets makkelijker en echt natuurlijk dat ik ook alleen allebei toch instagram maar en de zender dus ja dat is ook een tip en vooral gewoon niet druk maken want iedereen vindt het spannend en je bent er zo nu nog snel aan dat echt na twee weken denk je al vanaf hier te drukken om gemaakt van zijn om nodig dus vertrouw mij het komt goed ga ik naar het tweede mailtje ago ik ben 12 jaar en ben nog niet ongesteld geworden maar ik ben wel bang dat binnenkort gaat gebeuren ik heb hier ook al een beetje op voorbereid en ik heb al maandverband er zo in huis en nu mijn vraag hoe kan ik weten wanneer ongesteld geworden en kan men uren dat je ooit in een video ik verteld over een app waarmee je menstruatie bijhoudt wat was ook wil je de naam van deze app want ik zou graag ook mijn menstruatie bijhouden als het zover is oké de eerste je kan het ruw nooit precies weten wanneer je ongesteld gaat worden dat kun je ook niet echt aanvoelen naar sommige meiden wel sommige meidenclub bijvoorbeeld pijn in hun borsten ineens of krijgt hele erge stemmingswisselingen maar ja maar dat kan nu ook gebeuren als je niet ongesteld gaat worden dus het is heel lastig om te zeggen het kan inderdaad zomaar gebeuren en enige wie kan aanraden is een maandverband gewoon standaard alvast in je tas te doen dat vooral zover is en je bent bijvoorbeeld niet thuis dat je het wel bij hebt en gewoon gelijk kan gebruiken zodat je niet door hoeft te lekken en de app ik heb inderdaad een keer verteld een video over app die ik gebruik voor mijn situatie dat is namelijk de club en ik laat hier nu eventjes de app zien zo ziet de app er dus uit als je het opent en als ik dan onderaan op uw kalender klik dan zie je dat ik mijn menstruatie bij jou ik hou het echt een super lange buis naar boven scroll nou dan zie je dat ik het echt al erg lang bij jou ik vind hem erg fijn want zo heb je een beetje een idee hoe jouw menstruatiecyclus eruit ziet en wanneer je ongeveer elke maand ongesteld geworden maar ik hoor veel meer bijhouden dan alleen je menstruatie zoals je hier ziet je kan ook moet die kranten bijhouden hoofdpijn of mood swings hoeveel je hebt geslapen er zijn al een beetje makkelijk bijhouden en stel je hebt elke maand last van buikkrampen dan kun je het ook in de app invullen en dan beetje voor jezelf een beetje van wanneer je last van hebt en hoe lang je de mensen last van hebt meer bij houdt hoe meer je eigen lichaam dus gaat begrijpen en steunen met het pil begonnen en je merkt ineens dat je heel anders wat voelen of dat je tussen je menstruatie door ook bloedcel allebei de app dan kan je een beetje zien hoe je lichaam eventueel misschien verandert als je dus de pil gebruikt en door dan wel bij te houden kun je het is ook voor het makkelijk aan je dokter laten zien en die kan dan bijvoorbeeld op basis daarvan ook besluiten dat je misschien aan andere pil moet dus dat is heel handig dus ja sowieso handen als je een keer voor die menstruatie naar de dokter gaat dat je gewoon de app kunnen openen en namelijk alles kan laten zien kleur is ook altijd bezig met universiteiten om de gezondheid van vrouwen te bestuderen en er is dan ook heel veel informatie te vinden in de app over frank lichaam en menstruaties ja ik gebruik deze echt al jaren hartstikke handig als je de app ook wilt downloaden klik dan even op het linkje in de beschrijving het is gewoon helemaal gratis dus zeker het proberen waard en dan lijk als je zo'n stoppen voor mij de gebruik dan altijd dat u ik goed voor goeds wil ga ik naar het derde meld je mabel het is een zomervakantie ik ben bij mijn opa en oma en opa zal ik vroeger echt als een hele lieve man maar nu is dat veranderd toen ik aankomen en ging naar binnen en toen mijn oma weg was geen je aan mijn kont zitten hij rijdt ook welke cupmaat ik heb ik ben trouwens 13 help wat moet ik doen als ik vind dit soort dr ons zo verschrikkelijk want dit soort dingen tags al wie dat je dat doet als man ik doorgezet zo ontzettend veel op het spel en wat jij moet doen ja het is heel moeilijk en ik snap dat je het misschien niet wilt maar je moet het wel echt vertellen aan je ouders bijvoorbeeld op dit is natuurlijk niet normaal je kan ook zelf tegen hem zeggen van de of ik geen normale vraag of ik ga het niet antwoorden stop ermee ben je kan het zelf aangeven en misschien stopt het daarna wel en nou ja dan is het wel een beetje ongemakkelijk en raar en vreemd wat er is gebeurd en natuurlijk in totaal niet normaal maar dan is het misschien wel gestopt maar ik zal het toch sowieso wel aan je ouders vertellen maar dat is ook een heel lastig want het is natuurlijk wel de vader van jouw moeder of vader dus jij over zullen dan natuurlijk ook op boos worden maar je opa heeft natuurlijk niet het er echt om je op die manier aan te raken en ja dat mag gewoon niet gebeuren en het mag al helemaal niet verder gaan dan dit dus ik zou het gewoon eerst bij je opa zelf aan taarten en kijk hoe hij daarop reageert hoeven daarna nog doorgaat en als het zo is ja dan moet je er echt iets van zeggen en bezinken euro tegen je oma zeggen misschien dat peter is dat zij met je opa praat dan je ouders dan wil je natuurlijk niet ik vind het altijd een beetje lastig om te zeggen voor iemands anders situatie maar ja als het doorgaat of erger wordt praat er over want dit mag natuurlijk niet gebeuren en is hartstikke verkeerd ga ik naar het laatste middeltje lieve bal ik voel me de laatste tijd niet echt goed in mijn vel ik miste op liefde omheen ik ben namelijk al een jaar single en ik mis die liefde van een vriendje echt elke keer als ik een film kijk waarom er iets in voorkomt met een vriendje of zo doet dat mijn pijn en elke keer wil ik dan terug denken aan een oude ex ik ben niet meer verliefd op hem maar toch doet het pijn dus ik voel me de laatste tijd echt super rot heb je tips om me beter te voelen ja dat is heel lastig je mist de liefde van een vriendje omheen en ja ik kan begrijpen hoe je je voelt maar je moet je natuurlijk ook gewoon oké en goed kunnen voelen zonder een vriendje en zonder dus de liefde van een vriendje en dat begint is eigenlijk met van jezelf leren te houden en dat is met zo'n moeilijk vooral als je jong bent en in een puberteit is zo zit dat is het best wel moeilijk en ik ben natuurlijk ook nog aan het ontdekken wie je bent en hoe je bent en wat je wilt en je persoonlijkheid verandert ook natuurlijk nog omdat je nog ouder wordt dus ja het is een lastig maar je moet maar zo denken zonder een vriendje ben je ook gewoon superveel waard en zonder een vriendje verdien jij het ook gewoon om blij te zijn en gaan lekker veel dingen doen met vrienden en vriendinnen er zijn zoveel mensen op de wereld single en dat is natuurlijk helemaal niet erg een moeten we denken dat je natuurlijk niet de enige bent die zich zo voelt het door iedereen die voelt zich wel eens alleen of een behoefte aan wat liefde als je geen vriendje engels volkomen normaal maar je moet maar zo denken op een gegeven moment kom je iemand tegen waar je helemaal verliefd op bent en dan was het het wachten allemaal waard sowieso gewoon denken blijf positief en hou van jezelf mager niet te druk om want ik weet zeker dat jij over een tijdje gewoon een super leuk vriendje goed dan zit weer de video voor vandaag honing van uw dit leuk heb je ergens advies over nodig stuurman zeker een mail met een man staat in de beschrijving en vergeet natuurlijk niet een duimpje omhoog te doen als je het leuk vond en vergeet zeker niet te abonneren moeder of je nu van mij bekijken klik dan nu hier naast mij en polygonia klik dan nu op mijn foto hieronder om je weer te zien bij een video doeg

46 thoughts on “''MIJN OPA ZEGT VIEZE DINGEN'' 😔 – Bo's Life Advice

 1. Beetje vervelend dat heel veel vragen gewoon steeds herhaald worden. De meeste antwoorden zijn ook te vinden op internet. Beetje vervelend dat die jonge kinderen steeds dezelfde vragen insturen.

 2. Haai meisje die de vraag had over menstruatie ik heb altijd buikpijn en ben een beetje vermoeider hopelijk heb je hier wat aan

 3. Ik zit al op de middelbare ik ga naar de 2de op een soort school waar je dingen inhaalt vorig jaar 😕 niet gepest hoor maar verbrand.
  🧑🏼=👨🏼‍⚕️ gwst ai…

 4. Ik heb ook op insta mijn klasgenoten opgezocht en daar heb IK Noa EN Sila op leren kennen en die zijn met jou naar de film geweest.

 5. Ik ga ook naar het 1ste middelbaar maar we krijgen 30 augustus een ontmoetings uur dan kan ik heel mijn klas leren kennen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ps:love you

 6. Bo pls wat is er ik zie tranen in je ogen is er iets ik hoop verkouden plz laat het zijn je bent altijd vorlijk sorry als je dat niet fijn vind.hartje
  sterkte als er iets is
  gezondheid als je zien bent xxxxxxxo

 7. Comments in videos van mannelijke ytbers: first, like als je…,Like voor dit rea voor dat.

  Comments in videos van vrouwelijke ytbers:
  Deze videos zijn leuk, leuk dat je dit doet, love you en doe zo voort

  Ik vraag mij af hoe het bij mijn yt kanaal zou gaan

 8. Met die opa ik denk dat dat meisje er miss iets anders er van gemaakt heeft dat hij gewoon als grapje op je kont slaat dat doet iedereen in mijn familie en vast ook in andere families en ik denk dat die opa vraagt op haar cupmaat omdat hij ziet dat ze al wat borstjes heeft dus dan denk ik gwn dat hij dat als grapje vraagt maar dat denk ik hoor verder geen haat ik geef mn mening x

 9. Hey bo , ik heb een vraagje. Heeft jouw moeder meegedaan aan Ik Weet Er Alles Van ? Want ik keek het laatst en toen dacht ik "Huh dat is toch de moeder van bo?" ❤️

 10. Hii bo ik ben een van je grootsre fans je bent de beste YouTuber van de hellen weereld hoop dat je deze rea van mij ziet en je bent heel mooi ❤❤❤❤❤❤❤ 😘😘🙏🙏

Leave a Reply